Despre mine

Salut,

Dacă tot ai aterizat aici, fie din propria-ți voință, fie din întâmplare, află că am ales să îmi scriu gândurile și experiențele personale într-un colț al meu din mai multe motive:

  • simt că în felul acesta fac ceva constructiv atât pentru mine, cât și pentru alții (sau așa sper)
  • sunt pasionat de online
  • de ceva vreme am realizat că n-aș putea să-mi duc existența în tihnă, fără să scriu
  • scrisul mă ajută să mă dezvolt în continuu și să nu cad răpus de monotonie

De când am hotărât că e momentul să am propriul domeniu pe care să scriu am fost conștient că trebuie să am și o pagină unde să scriu câteva cuvinte despre mine, dar e destul de greu de făcut lucrul acesta având în vedere că nu îmi plac autocaracterizările. În trecut am scris sub mai multe identități, însă odată cu schimbarea domeniului am simțit că stefanrusie.ro reflectă în totalitate cine sunt și că am ajuns la un nivel al maturități la care pot să îmi exprim și să-mi asum orice afirmație/gând/părere.

Sunt pasionat de călătorii (#oriundemaduc), numismatică, IT și de proiectele care mă determină să fac lucruri noi și interesante (#UrzicaFEST). Îmi place să am tot timpul ceva de făcut și să descopăr oameni noi și interesanți cu care să rezonez. De asemenea, sunt receptiv la tot felul de noutăți și răspund cu mare plăcere la eventuale colaborări pentru proiecte frumoase întrucât sunt întotdeauna în căutarea noilor oportunități de dezvoltare.

Nu-s foarte bun la autocaracterizare, dar dacă vrei să aflii ce cred prietenii despre mine poti să arunci un ochi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.