Cum am cumpărat bilete la piesa “Tatăl” cu Victor Rebengiuc

Tatăl - Victor Rebengiuc - Teatrul Bulandra

Cred că urmăresc de aproape un an de zile să prind bilete la piesa de teatru “Tatăl” cu Victor Rebengiuc și niciodată nu am reușit să cumpăr din cauză că aflam prea târziu când se pun în vânzare.

Fiind ultima piesă de teatru în care joacă marele actor Victor Rebengiuc înainte să se retragă de pe scenă, e lesne de înțeles că oamenii își doresc să-l vadă live și se înghesuie să cumpere bilete în doar câteva minute.

Pentru mine doar întâmplarea sau norocul, cum ar zice unii, a făcut să văd o postare pe Facebook veche de o oră și să verific dacă găsesc cumva bilete. Prima dată am încercat pe Eventim unde am prins doar 2 bilete într-o zonă mai îndepărtată de scenă, iar după o scurtă vreme s-a actualizat și BLT.ro de unde am mai cumpărat încă 4 ca să le fac cadou de Crăciun prietenilor.

Din ce am observat și în trecut, dar și acum, biletele se dau ca pâinea caldă în doar câteva minute, imediat ce se pun în vânzare. Interesant e că pe BLT.ro zilele în care se juca spectacolul se cam actualizau la interval de vreo 2-3 minute și aveau doar două rânduri din toată sala unde se puteau selecta locurile.

Cum prind bilete la piesa Tatăl? (tips & tricks)

– urmăriți pagina de Facebook a Teatrului Bulandra pentru a vedea când se pun în vânzare biletele. Din ce am observat, nu e o zi sau o regulă prestabilită. În ultimele luni s-au deschis vânzările pe 22 septembrie, 11 octombrie și 2 noiembrie, deci complet aleatoriu.
– dacă nu găsiți locuri pe primul site, încercați și pe următorul selectând datele când se joacă piesa
– pe BLT.ro dacă nu apar datele în care e anunțat spectacolul mai dați câte un refresh la pagină pentru că se vor afișa cu siguranță

Am zis să public articolul acesta atât de devreme pentru a putea fi indexat în motoarele de căutare, iar luna următoare poate ajută pe cineva să ajungă la piesa asta de teatru.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.