Am o dilemă… sau vreo două

dilemma

Din câte am observat eu și probabil și voi, în ultima vreme am avut articole în care erau destul de multe poze și nu știu exact dacă să continui pe acest stil sau să fie mai multă vorbă decât poze. Ideea e că îmi place să fac poze și să mă laud cu ele, dar nu vreau să public tot timpul doar poze. Pe de altă parte îmi place să și scriu și să povestesc despre locuri sau lucruri pe care le-am văzut și care mi-au plăcut și pe care le-aș recomanda cu dragă inimă mai departe. Tocmai de aceea aș aprecia câteva sfaturi/păreri din partea celor care mă citesc din când în când.

Aceasta, de mai sus este prima dilemă, iar a doua e de natură materială. Ar trebui să îmi iau în perioada următoare o canapea/colțar pentru sufragerie și mi-e destul de greu să mă hotărăsc pentru că nu prea știu unde să caut ceva care arate și bine, dar care în același timp să nu fie nici extraordinar de scumpă.

M-am uitat în catalogul de la Ikea și nu prea mă atrage nimic în mod special, iar la Casa Rusu nu mi se par bune produsele pentru că în vară am vrut să cumpăr o saltea pentru pat de acolo și toate mi s-au părut super tari. Încă nu m-am decis dacă să fie din piele, material textil sau vreo imitație de piele (mușama), dar nu asta contează. Nu mă interesează să fie de la vreo firmă cu renume, ci vreau să arate bine, să fie extensibilă și să fie confortabilă.

Aștept păreri, sfaturi, idei și sugestii de orice fel.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.