Dacă există doar 12 zodii, de ce nu suntem toți la fel?

zodii

Am primit întrebarea asta de la o cunoștință și m-a dat puțin peste cap astfel încât m-am gândit toată noaptea până am găsit un răspuns ce pare destul de aproape de adevăr, însă nu sunt 100% convins că e fix așa. De cele mai multe ori sunt o fire curioasă și îmi place să găsesc răspunsuri la tot felul de întrebări existențiale; mă mai apucă din când în când și nu am pretenția de a fi înțeles de cineva. Poate e doar o doză de nebunie și orice aberație în acest sens trebuie tratată ca atare.

În cursul discuției noastre am fost surprins de întrebarea: “Dacă există doar 12 zodii și dacă ar fi să credem în ele, de ce nu suntem toți la fel?” Am stat și m-am gândit și cred că am găsit răspunsul de ce nu suntem toți la fel. Pentru că fiecare persoană e născută sub semnul altei zodii și fiecare interacționează la rândul său cu alte zodii.

Depinde mult și de mediul în care trăiești, de felul în care te-au crescut părinții, de educația primită, de inteligența si caracterul fiecăruia. Nu suntem toți la fel, chiar dacă sunt doar 12 zodii, pentru că în jurul nostru avem lei mai slabi sau mai puternici, gemeni mai slabi sau mai puternici și tot așa, iar noi interacționăm cu ei involuntar și ne formăm personalitatea în funcție de cine există în jurul nostru.

S-ar putea ca răspunsul meu să fie cam scurt și cred că nu mă mulțumește nici pe mine pe deplin, însă voi mai cugeta la dilema asta existențială. Nici măcar nu știu dacă să cred în horoscop sau nu, ori să mă las păcălit de descrierea fiecărei zodii în parte. E puțin cam naiv din partea mea, dar uneori chiar îmi place să simt că cineva chiar a ghicit care-i caracterul meu și poate să-mi spună mai multe chestii despre mine decât știu chiar eu.

Zodiacul seamănă mai degrabă cu cititul în palmă, cu ghicitul în cafea sau cu datul în cărțile de tarot. Totul ține de noroc și de cât de te lași dus de nas în legătură cu asta.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.