Ecaterina Andronescu dependentă de telefon

ecaterina andronescu

Doar ce am aprins televizorul aseară și tot încercând să găsesc ceva interesant am dat de o emisiune de pe RomâniaTV. A fost pură întâmplare, știu că e o televiziune mizerabilă care exagerează de foarte multe ori și nici măcar nu îmi pot da seama de ce m-am oprit aici, dar motivele nici măcar nu mai contează.

Am ascultat vreo 2 minute despre planul pe care voia să îl pună în aplicare Dan Diaconescu, dar mai șmecher, Dacian Cioloș i l-a furat și încearcă acum să dea 50.000 de euro tinerilor care se întorc în țară să-și deschidă o afacere. Nu știu cât e adevăr și cât e minciună. Totul e irelevant. Altceva vreau să punctez și asta nu ține de realizatorii emisiunii sau a televiziunii în cauză.

Ca o dezvăluire șoc (glumesc, bineînțeles), Ecaterina Andronescu e dependentă de telefonul mobil. Nu asta ar fi ciudat în ziua de astăzi. Toată lumea stă cu ochii în terminalele mobile aproape non-stop, cel mai adesea să mai treacă vremea și să scape de plictiseală, ori, motivele astea sunt doar niște automatisme pe care ni le-am format odată cu instalarea dependenței.

Mi se pare deplasat ca fiind invitat într-o emisiune TV, preț de câteva zeci de minute, să nu-ți lași telefonul deoparte, ba mai mult, fiind om matur arăți că nu-ți pasă de telespectatori, de moderatorul emisiunii, dar nici de interlocutorii din platoul de filmare. Am simțit că Ecaterina Andronescu nu dă doi bani pe faptul că se află acolo. Timp de aproximativ un minut nu și-a ridicat privirea din telefon (așa am avut timp să fac câteva poze), ba nici măcar nu a fost atentă la direcția în care curgea discuția.

În fine, părerea mea e irelevantă și nu dau lecții de conduită. Am mai văzut oameni care procedează la fel pe la diverse emisiuni, însă consider că e un gest deplasat să îți verifici notificările când, poate, te vede o țară întreagă. Părerea mea, just saying.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.