Oficiul Postal 80 s-a mutat pe Calea Văcărești

În ultima vreme am tot avut de ridicat ceva pachete de la poștă și știam că în zona Dristor sunt două locații unde ar putea să vină coletele, dar de obicei acestea ajung la Oficiul Postal 80 București care era situat până acum ceva vreme pe Strada Locotenent Nicolae Pascu, lângă Auchan Vitan și Piața Bobocica.

De curând s-a mutat în Sectorul 4 pe Calea Văcărești 203 și nu înțeleg logica Poștei Române de a muta un oficiu poștal dintr-un sector în altul. Probabil au ei motivele lor.

Revenind la coletul pe care îl așteptam am zis că aș putea să întreb pe cineva care lucrează acolo și cum nu eram sigur dacă locația de pe Google Maps e cea corectă, am încercat să sun la numerele de telefon pe care le-am găsit pe site-ul Poștei Române. Fără succes. Cele două numere sunt deconectate și nu sună niciunul.

Următorul pas a fost să sun la callcenter unde mi-a răspuns un domn și mi-a dictat un email ca să iau legătura cu dirigintele de la poștă. Am trimis mail, dar nici aici nu mi s-a răspuns. Abia după două zile primesc un telefon pe la 6 seara și mi se spune că pot să merg să ridic coletul.

Odată ajuns pe Calea Văcărești numărul 203 am văzut că acolo mai funcționează și Oficiul Postal 6, dar am mers unde mă interesa pe mine. Am intrat și imediat m-a lovit o atmosferă de anii 90; un hol lung cu câteva afișe pe pereți, ghișee înalte după care lucrau lent câteva doamne și mai ales caietele pe care se notează cu pixul coletele ce trebuie ridicate.

Sunt pe acolo și 2 monitoare, dar nu știu cât de mult se folosesc. Deși trăim în secolul vitezei unde suntem înconjurați de tehonologie în orice parte ne-am uita, iată că Poșta Română a rămast tot în secolul trecut, la foaie și pix. Cam ăsta e nivelul de digitalizare.

Să nu mai vorbesc că un colet plecat din Marea Britanie pe 18 ianuarie a ajuns la destinație 20 de zile mai târziu încât credeam că-l trec la pierderi, iar un altul plecat într-o luni de undeva din Maramureș a ajuns abia joia.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.