#oriundemaduc #inainte

oriundemaduc_photo

varianta audio a articolului

Anul trecut, sfârșitul lui august mă prindea singur colindând țara cu autostopul. Era o idee ce s-a ivit în propria-mi minte încă de pe acum 2 ani de zile, dar care a crescut ușor-ușor până ce a ajuns să se concretizeze în aventura #oriundemaduc când am plecat timp de o săptămână prin țară făcând autostopul.

E greu să cuprind toată povestea de atunci în câteva cuvinte, dar cred că asta ar fi cea mai bună descriere:

1851 km parcurși (plus sau minus), 35 de mașini care au oprit să mă ia de pe marginea drumului și peste 30 de ore de mers, după cum spune Google. La început a fost un mod diferit de a-mi petrece concediul, apoi s-a transformat într-o aventură în care am simțtit libertatea totală în sensul că puteam să merg oriunde fără să îmi pese de destinație și la final a s-a transformat într-o poveste pe care au urmărit-o pe Facebook peste 1000 de oameni.

Anul acesta, am zis să îmi iau din nou inima în dinți și să am parte de același concediu neobișnuit. Nu am niciun fel de așteptare în ceea ce privește a doua experiență #oriundemaduc, cu excepția faptului că mă aștept să oprească ceva oameni care să ne ducă mai departe. Da, am scris bine, “să ne ducă mai departe” pentru că de data asta nu mai plec singur, ci cu un prieten, Silviu. Vreau să fiu surprins la fiecare pas pentru că o astfel de experiență se transformă într-o mulțime de povești pline de viață.

Voi încerca pe cât posibil să documentez toată aventura asta prin imagini și cuvinte astfel încât să transmit tot ce simt și ce trăiesc timp de o săptămână. Singurele principii după care ne vom conduce sunt:

  1. mergem întotdeauna oriunde merge și persoana care oprește să ne ia de pe drum
  2. nu vom plăti bani pentru transport
  3. vom încerca să facem lucruri cât mai faine
  4. vom încerca să ne distrăm și să descoperim mulți, mulți oameni interesanți alături de poveștile lor

Astea fiind zise, puteți urmări timp de o săptămână toată aventura pe pagina de Facebook #oriundemaduc.

Ne vedem pe drum!

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.