Retrospectiva lunii iunie 2023

review

Probabil aceasta e luna în care am cel mai puțin de scris pentru “retrospectiva lunii” din cauză că nu am avut activități foarte diferite, iar mare parte din timp am petrecut-o în concediu și voi povesti în articole separate despre cum a fost.

Cum ziceam, cea mai mare parte a lunii am avut concediu (31 mai – 25 iunie) și l-am petrecut ca să văd #europacutrenul. A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe, cu plimbări destule, locuri și experiențe noi, dar și cu multă oboseală și alergătură.

Acum nu știu dacă e pentru toată lumea un astfel de concediu, dar măcar o dată-n viață ar trebui încercată o excursie cu trenul în Europa mai ales că există atâtea lucruri de făcut și de văzut în fiecare dintre țările continentului. Timp și sănătate să fie, că în rest se poate face orice.

După toată goana asta de vizitat și de simțit bine pe meleaguri străine m-am întors și am început munca în forță cu vreo 5 activități diferite la serviciu. Știam că după aproape o lună de concediu s-au strâns chestii de făcut și că n-o să fie tocmai lejer.

A fost nevoie să plătesc o mulțime de facturi, să fac revizia la mașină, să schimb cartela de la telefon că am avut ghinionul să se demagnetizeze când eram prin Elveția, să ridic niște acte din capătul celălalt capăt al Bucureștiului etc. În mare parte treburi banale, dar care-ți stau pe creier dacă nu le faci la timp. Dar să zicem că le-am cam rezolvat pe toate și s-au mai așezat lucrurile între timp.

A treia activitate pe care am început-o în iunie e mersul la kinetoterapie, la final de iunie am avut primele două sesiuni pentru ceva probleme cu spatele. Suspectez că sunt mai multe cauze, dar în principal cred că ține de statul prea mult la calculator.

Din ce mi s-a spus, nu prea se pot corecta aceste defecte la coloană, ci doar ținute sub control prin întărirea mușchilor spatelui ca să nu se agraveze. Anul acesta cred că a început să mă preocupe mai mult ca niciodată ideea de a avea o viață cât mai sănătoasă.

Până la articolul din august să auzim numai de bine!

PS: Celelalte articole lunare în care povestesc la modul general ce am mai făcut se găsesc aici.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.