Uneori mi-e dor de Android

De vreo câteva luni am trecut de pe Android pe iOS și țin să spun că m-am adaptat destul de repede la interfața celor de la Apple cu toate că la început credeam că n-o să-mi fie ușor, doar  că uneori îmi e dor de Android.

Cu toate că sistemul de operare iOS e mult mai stabil și nu mi s-a blocat niciodată telefonul, simt că îi lipsesc unele chestii pe care Android-ul le avea. Și cel mai des resimt asta când vreau să sun pe cineva.

La HTC și la LG apăsam pe butonul verde (call) și îmi apăreau niște cifre cu litere, fix ca la telefoanele alea cu butoane, iar când voiam să îl apelez, de exemplu, pe Mihai tastam 64424, fix cifrele care corespund literelor.

Doar că la iPhone chestia asta lipsește cu desăvârșire și-mi vine să dau cu telefonul de pereți de fiecare dată când trebuie să intru în agendă și să caut persoana pe care vreau s-o apelez.

Pe lângă asta mă mai enervează că nu are mufă jack, iar când sunt într-o ședință și am căștile-n urechi stau cu teama că mi se va descărca telefonul și nu pot să-l încarc decât dacă pun telefonul pe speaker și-i scot căștile pentru a înfige încărcătorul. Dar asta pot s-o rezolv cu niște căști wireless sau cu un încărcător wireless.

Așadar, există vreo aplicație care să rezolve treaba aia cu butoanele? Întreb și eu pentru un prieten 😛

Imagine: pixabay.com – PlushDesignStudio

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.