Cum fac să aud alertele de cutremur pe iPhone

Am o dilemă existențială legată de alertele de cutremur.

Probabil mulți dintre voi și-au configurat deja Telegramul să primească alerte de la INFP cu ajutorul unui bot. Pentru cine nu știe încă, detaliile sunt aici.

Acum problema pe care o am ține de notificările de pe iPhone. Am făcut toate setările care trebuie, m-am abonat la toate canalele, inclusiv cel cu alerte mai mici de 4 grade, doar, doar mă alertează și pe mine telefonul la vreun cutremur. Numai că de câte ori s-au mișcat plăcile tectonice prin Vrancea nu am auzit nici măcar un sunet.

Am trecut la excepții fiecare canal în parte ca să fiu sigur că se suprascriu setările de sunet ale telefonului. Ba mai mult, mi-am ales chiar și o melodie de-mi sare inima din piept când începe. Las aici și câteva screenshot-uri din telefon unde se vede că primesc notificările, dar nu cu sunet.

Faza e că eu îmi țin telefonul mai tot timpul pe modul silențios, doar cu vibrații. Foarte rar mișc de țâmburușul ăla din lateral ca să activez modul sonor. M-am gândit că acesta s-ar putea să fie motivul din cauza căruia nu primesc notificările cu sunet de la Telegram.

Mă interesează dacă voi ați reușit să vă faceți telefoanele să sune când primiți alertele astea chiar dacă telefonul este pe modul silențios. Și dacă da, cum?

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.