Caut un vinyl cu manele

De când am în casă un pick-up primit cadou a început să se lege o relație destul de puternică între mine si discurile de vinyl. Primul vinyl pe care l-am avut și care-a venit la pachet cu pick-up-ul a fost Kings of Leon – Mechanical Bull și imediat după mi-am cumpărat ultimele două albume scoase de Kaleida care sună într-un mare fel.

Au urmat, bineînțeles, și alte discuri pe care le-am achiziționat și primit cadou, iar mica mea colecție a început să sporească. Ideea e că acum caut să adaug între celelalte discuri singurul album cu manele lansat pe vinyl și care-n 2023 face 30 de ani, Jean de la Craiova – Omul bun n-are noroc.

Acum probabil doar încerc marea cu degetul că am răscolit toate paginile din google căutând albumul ăsta și nu am văzut să-l aibă cineva de vânzare. Am scris chiar și celor de la Electrecord să întreb dacă se mai poate găsi la ei și tot degeaba.

Pentru că eu cred în continuare în puterea Internetului, singura speranță ar fi ca cineva care are vinylul lui Jean de la Craiova uitat pe undeva prin vreun cotlon să vadă articolul ăsta și să-mi spună că vinde albumul. Desigur, fiecare lucru are un preț și l-aș plăti cu mare plăcere atâta timp cât e unul rezonabil.

Sincer să fiu, articolul ăstă e un fel de loterie sau cum zic englezii, a shot in the dark, dar poate am noroc cumva. Hai, Doamne ajută și mulțumesc!

UPDATE:

L-am găsit pe olx la cineva după ce am întrebat vreo 5-6 vânzători. Ce-i drept, n-a fost tocmai ieftin, dar merită să ai la colecție singurul album cu manele pe vinyl.

3 Comments

  1. Il am eu dar nu sunt tocmai manele. E mai degraba lautareasca cu taraf. Am ajuns aici cautand vinil cu manele pentru ca vreau sa cumpar. Asta e singurul? Really?

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.