Am desoperit Quora

child-865116_640

Cum trăim într-o eră digitalizată aproape complet, e de la sine înțeles că fiecare dintre noi e din ce în ce mai avid după orice sursă de informație ce poate să îl ajute într-o anume situație. Din cauza asta căutăm mereu să ne informăm și acum e mai ușor ca oricând să facem rost de informații, însă nu de fiecare dată cele pe care le găsim sunt și cele de care avem nevoie.

În multitudinea de site-uri și bloguri de pe Internet am descoperit din întâmplare Quora.com, un site în care oameni din toate colțurile lumii contribuie la dezvoltarea platformei răspunzând la tot felul de întrebări puse de alții. Ce mi se pare extrem de interesant e faptul că la o simplă întrebare există o mulțime de răspunsuri pe care le poți filtra pentru a extrage doar ce e mai bun.

Quora nu e o enciclopedie online și nici un forum sau blog, ci pare mai mult un fel de platformă online ce seamănă foarte mult cu ask.fm, doar că din ce am observat până acum răspunsurile sunt mult mai serioase și mai detaliate. În plus, totul e organizat pe categorii și poți selecta doar domeniile tale de interes.

Mie mi se pare genială platforma asta pentru astfel reușesc să îmi alimentez setea de curiozitate cu informații noi tot timpul.

Imagine via pixabay.com

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.