Despre ce e blogul și la ce mă ajută?

Multă lume m-a întrebat dacă câștig ceva bani cu ajutorul blogului și de fiecare dată am avut același răspuns negativ de dat pentru că momentan nu mă interesează acest aspect. Mai bine pierd eu lunar o sumă nesemnificativă de bani decât să scriu conținut la comandă, conținut de o slabă calitate și care nu mă reprezintă. E vorba de articole plătite cu sume mediocre în care să inserez 2-3 link-uri către diverse site-uri.

Când m-am hotărât să îmi iau propriul domeniu pe care să scriu nu am vrut să îl iau pentru a face bani, ci pentru a-mi așterne gândurile undeva și pentru a avea un loc în care să revin de fiecare dată când vreau să rememorez diverse amintiri. Eu văd acest blog ca pe un loc în care pot să păstrez în siguranță tot ceea ce ma definește.

Aici scriu despre activitățile pe care le desfășor în timpul liber, despre călătoriile pe care le întreprind și impresiile personale, dar și despre gândurile care mă frământă sau ma apasă la un moment dat. Îmi place sa cred că blogul stefanrusie.ro e un fel de oglindă a sufletului meu ce încearcă să transpună în cuvinte într-o oarecare masura cine sunt eu.

Momentan blogul acesta nu reprezintă o sursă de venit. Aici păstrez fotografii din diverse locuri și recomand diverse chestii pe care le văd sau le simt. stefanrusie.ro sunt eu.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.