Din când în când mai refuz bani

faci bani rapid

De multe ori aș fi tentat să accept orice formă de remunerație în schimbul muncii pe care o fac, dar există și cazuri, excepții, în care pur și simplu nu pot să trec peste ideile și principiile mele și în momentele acelea pur și simplu refuz niște bănuți ce mi-ar putea prinde bine în viața de zi cu zi.

Acum vreau să mă refer doar la acei bani care ar putea veni drept remunerație în urma scrierii unor articole pe blogul meu. Nu de puține ori mi s-a propus să scriu advertoriale pentru promovarea anumitor produse sau site-uri, dar în momentul în care mi-am cumpărat domeniul stefanrusie.ro am hotărât că pe blogul acesta voi scrie doar articole în care să vorbesc despre lucrurile care mă pasionează și care mă definesc pe mine ca persoană.

Cel mai recent exemplu ar fi când banii ce-mi fuseseră oferiți îmi ajungeau destul de bine să mănânc o ciorbă caldă și felul doi timp de vreo două săptămâni la o cantină decentă. Poate unii se bucură să primească ceva la schimb doar pentru că scriu niște articole în care nu cred, dar nu și eu. Eu îmi doresc ca principiile mele să fie mai presus de bani. Se spune că banii nu aduc fericirea și în cazul de față e adevărat pentru că satisfația personală e mai presus.

În momentul de față nu îmi doresc să câștig bani prin intermediul acestui blog, ci doar să creez un loc în care să-mi găsesc întotdeauna impresiile și gândurile pe care le-am avut cândva. Îmi doresc ca amintirile ce se deformează odată timpul să rămână mereu vii într-un colț de internet, într-un loc pe care îl pot accesa de oriunde și oricând.

Imagine: http://filmmakeriq.com

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.