Londra – un vis ce va deveni realitate

londra

De foarte mult timp îmi tot doresc să fac cumva și să îmi iau inima-n dinți, rucsacul în spate și banii în portofel doar pentru a ajunge într-un loc care m-a atras întotdeauna într-un mod special – Londra. Aș putea spune că ăsta e un fel de vis pe care îl visez de foarte multă vreme cu ochii deschiși și că acum mă aflu la o distanță de doar câteva zile de a a-l trăi pe propria-mi piele, adică de mâine într-o săptămână voi fi pe meleaguri englezești.

Am mai avut și în trecut tentative de a zbura până la Londra, dar toate acele pseudo încercări au rămas în același stadiu până acum pentru că ori n-am avut curajul necesar să fac asta, ori nu am avut cu cine, ori m-am lovit de problema banilor, dar se pare că dacă îți dorești cu adevărat ceva, până la urmă acel ceva te va găsi el și te va purta spre îndeplinirea dorinței tale. Am observat că în cele din urmă o dorință devine realitate chiar atunci când te aștepți mai puțin.

Luna ianuarie m-a luat oarecum pe neașteptate când, în timp ce mă aflam la serviciu, o prietenă (nu dăm nume – Carmen) mi-a trimis un link cu oferte de avion până la Londra – 30 euro, dus-întors. Nu prea am stat mult pe gânduri și am zis că ceva mai ieftin de atât nici că voi găsi și că rar voi mai da peste o ocazie în care să conving pe cineva să meargă cu mine, așa că după vreo 5 minute de analizat în minte diverse chestiuni am zis un mare DA, la fel de hotărât cum spun mirii în fața preotului la nuntă.

Acum nu îmi rămâne decât să aștept cu o răbdare de fier să treacă zilele, să caut obiective interesante de vizitat (apropo, dacă aveți sugestii, le aștept cu mare drag pentru că pe toate site-urile le găsesc mereu pe aceleași) și să îmi exersez într-un mare fel accentul britanic pentru că nu m-oi duce degeaba în orașul majestății sale, Queen Elizabeth.

Aaa… și să vă pregătiți sufletește pentru că în următoarea perioadă cel mai probabil o să scriu un fel mini-serie de articole ce vor avea drept subiect orașul-minune – Londra.

P.S.:  Poate îmi pun prea multe speranțe în orașul ăsta, dar sper să ne placă și să nu ne dezamăgească și să prindem vreme bună chiar dacă e sfârșitul lui ianuarie. Keep your fingers crossed!

Sursă foto: www.telegraph.co.uk

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.