Când merg la frizerie sunt mai tânăr

De când mă știu am tot încercat să găsesc pe cineva care să mă tundă bine și care să fie și aproape de locul unde stăteam, dar cum găseam pe cineva, cum trebuia să mă mut în altă parte, iar în felul acesta pierdeam și frizerul de parcă venea la pachet cu locul unde locuiam. De obicei, până să mă hotărăsc la care salon să merg să îmi aranjeze podoaba capilară, înainte testam prin mai multe părți până dădeam de cineva care se pricepea.

De ceva vreme, adică de vreo câteva luni, merg la o doamnă, aici, în cartier și mă simt tare mulțumit. Și de cum mă tunde, dar și de preț. Costă cam 7 lei, dar mereu îi las 10 că e drăguță și mai și glumește, dar ce vreau să scot în evidență e faptul că dumneaei mă crede puțin puștan de liceu.

Penultima dată mi-a spus că pentru barbă nu îmi ia bani că sunt și eu elev, iar eu am crezut că e un fel de glumă, dar se pare că aseară, când am fost să mă tundă din nou m-a întrebat dacă vin cumva de la școală. E amuzant așa… Cred că o să o mai las să trăiască vreme de câteva luni cu impresia pe care și-a format-o și apoi șoc și groază: o să îi spun că de fapt am cam terminat cu liceul de multă vreme și că acum lucrez cu drag și spor.

Abia aștept să îi văd reacția. 🙂 Sper totuși să nu mă taxeze în plus pe viitor. 😀

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.