Ce sporturi am încercat

sport

De când mă știu am evitat să fac vreun sport care să mă țină ocupat prea mult timp, dar inspirat de Mihai Șora am zis să fac și eu o listă cu ce sporturi am încercat de-a lungul vieții și a ieșit cea de mai jos.

Înainte de asta țin să menționez că nu am fost niciodată prea sportiv și nu am făcut niciodată sport de performanță, ci doar niște activități ce trebuie privite ca simple distracții. Așadar lista arată în felul următor și odată cu trecerea vremii o voi actualiza periodic.

Probabil la mine a fost întotdeauna vorba de curiozitatea de a face ceva nou și de a experimenta cât mai multe senzații și niciodată despre a fi performant într-un anumit domeniu sportiv.

Sună puțin a mediocritate toată fraza asta, însă sunt conștient care-mi sunt limitele și că nu-s făcut pentru a face un sport de performanță. Las antrenamentele zilnice și sudoarea de pe frunte pe seama altora mai buni ca mine și-s convins că acelor oameni le vor fi răsplătite eforturile și sacrificiile.

P.S.: Postarea domnului Mihai Șora se găsește aici, iar acestea sunt sporturile pe care le-a practicat: aeromodelism, alpinism, atletism, badminton, baschet, biliard, bob bowling, caiac canoe, canotaj, călărie, ciclism, dans, fotbal (mereu portar), gimnastică, haltere, handbal, hochei pe gheață, judo, lupte, motociclism, natație, orientare, patinaj artistic, patinaj cu rotile (deoarece nu se inventase încă skateboardul), pescuit, polo, rubik, sanie, schi, scrimă, speleologie, șah, tenis de câmp (cu fata colonelului de care era îndrăgostit la regimentul unu artilerie din Timișoara), tenis de masă, tir cu arcul, volei, yachting.

One comment

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.