Recomandare de seriale

Când mă gândesc la cele mai bune seriale pe care le-am văzut mă duc instant cu gândul la Prison Break și House of Cards, restul fiind de umplutură, cel puțin pentru gusturile mele.

În ultima vreme am mai întrebat în stânga și-n dreapta ce a mai văzut lumea, dar nu am aflat ceva spectaculos. În schimb, am descoperit o serie foarte mișto în care acțiunea se desfășoară în jurul unui familiei Dutton la ranch-ul Yellowstone din Montana, doar că în perioade diferite.

Prima serie apărută e Yellowstone în care Kevin Costner joacă într-un mare fel și care m-a prins încă de la primul episod din 2018. Acum tocmai s-a terminat sezonul 5 și aștept cu nerăbdare următoarele episoade care bănuiesc c-o să apară la toamnă.

Următoarele serii apărute sunt 1883 și 1923 care sunt niște prequel-uri pentru Yellowstone, dar care merg în aceiași linie acesta. Partea frumoasă e că fiecare cadru e filmat excelent și e o plăcere să privești imaginile și acțiunea.

Mi se pare că universul construit în jurul Yellowstone are un potențial uriaș de a exploata viața de cowboy și de a ține privitorul cu ochii lipiți de televizor. Sper să nu se piardă pe parcurs la fel ca alte seriale.

Las mai jos trailerele pentru 1883 și 1923 care sper să vă convingă să le urmăriți pe Amazon Prime.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.