Cele mai bune cazări în regim hotelier din București

Bucureștiul este un oraș cu o frumusețe aparte și o istorie bogată. Cu un amestec fascinant de stiluri arhitecturale, de la clădiri vechi cu influențe orientale până la clădiri moderne și strălucitoare, Bucureștiul încântă ochiul și sufletul vizitatorilor săi tot timpul.

Indiferent dacă ești în oraș pentru o scurtă ședere sau pentru o vacanță mai lungă, vei dori să ai o cazare care să răspundă tuturor nevoilor tale.

În acest articol voi vorbi despre închirierea în regim hotelier a două apartamente pe care le dețin pentru a-ți permite să te bucuri de o ședere cât mai plăcută atunci când dorești să rămâi în capitala României peste noapte. Practic, acest mod de cazare reprezintă o alternativă avantajoasă din punct de vedere calitate/preț față de clasicele hoteluri sau închirieri prin Airbnb/Booking.

E un pic ciudat să îmi fac reclamă singur, dar până la urmă blogul acesta deține, pe lângă rolul de a comunica o mulțime de lucruri personale, și pe acela de a prezenta cititorilor idei și soluții care s-ar potrivi nevoilor lor.

Pentru mine închirierea în regim hotelier e un mic business de care mă ocup de aproape un an și pe care doresc să îl dezvolt în continuare. Am încercat să redau oaspeților care s-au cazat într-unul din apartamentele de mai jos condițiile și calitatea pe care mi le-aș dori și eu atunci când merg în vacanță.

Ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, mai jos este o mică descriere a fiecărei locații pentru a reda o perspectivă asupra a ce oferă fiecare dintre ele.

RSA Apartment – Comfort near city center

Dacă ești în căutarea unui apartament închiriat în regim hotelier care să îți ofere confortul și conveniența în apropiere de centrului orașului București, RSA Apartment – Comfort near city center este alegerea perfectă.

Apartamentul este situat în cartierul Dristor, foarte aproape de stația de metrou Dristor, o legătură rapidă și convenabilă cu celelalte zone ale orașului.

RSA Apartment – Comfort near city center este un loc frumos și curat, exact așa cum se poate vedea în fotografiile de mai jos. Este un apartament modern bine întreținut și complet echipat cu tot ce e nevoie pentru a te simți ca acasă. Indiferent dacă ești în București în interes de afaceri sau în scop turistic, acest apartament are un raport calitate-preț excelent.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestuia este conexiunea excelentă cu celelalte cartiere ale orașului și atracțiile turistice majore. Cum viteza pentru internet în România este una excelentă, munca remote nu are cum să fie o problemă. De asemenea, te poți bucura de divertisment online fără probleme cu serviciile de cablu TV și Netflix incluse.

Așternuturile și prosoapele sunt impecabile, astfel asigurându-mă că vei avea parte de confort maxim pe toată perioada șederii. Apartamentul este echipat și cu aer condiționat, oferindu-ți posibilitatea de a-ți regla temperatura în funcție de preferințe.

RSA Apartment – Comfort near city center se află într-o locație liniștită și convenabilă, fără a fi tulburat de zgomotul de pe străzile principale. În funcție de disponibilitate, există și opțiunea de un check-in și check-out flexibil pentru mai multă libertate.

RSA Parklake | Dream Apartment

La fel cu cazarea anterioară, și aceasta se află tot în cartierul Dristor, la doar câteva minute de stația de metrou Dristor, Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.) sau ParkLake Shopping Mall. Locația sa liniștită oferă un refugiu confortabil după o zi plină de explorare în București fiind situat pe o strada care nu este intens circulată.

RSA Parklake | Dream Apartment este curat și bine întreținut, complet echipat cu tot ce e nevoie pentru o ședere plăcută. De asemenea, în locație există la dispoziția oaspeților un espressor cu cafea boabe, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe și bucătărie complet utilată.

Dar las fotografiile să vorbească mai mult.

Dacă ești în căutarea unor alternative avantajoase din punct de vedere calitate/preț față de hoteluri sau chiar alte cazări de pe Airbnb și Booking, Bucharest Staycation poate fi cea mai bună alegere.

Indiferent că ești în București pentru o scurtă ședere sau pentru o perioadă mai lungă, Bucharest Staycation îți poate conferi o experiență de cazare plăcută și confortabilă.

Din respect pentru toți oaspeții am ales ca în aceste locații să nu se permită fumatul, astfel că se va beneficia de un mediu curat și aerisit. În plus, un alt avantaj major este faptul că acestea sunt pet-friendly, ceea ce înseamnă că îți poți aduce prietenul necuvântător în călătorie, fără griji suplimentare.

Pentru a beneficia de tarife avantajoase și a face rezervări directe, se poate accesa site-ul Bucharest Staycation la www.bucharest-staycation.com. Aici vei găsi informații suplimentare despre apartamentele disponibile și se pot rezerva rapid și ușor, fără intermediari și la un preț competitiv.

De asemenea, disponibilitatea și prețul se pot verifica și utilizând tool-ul de mai jos:

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.