Nicușor Dan e în campanie electorală

Nicușor Dan

Și e un lucru bun pentru că altfel bucureștenii ar vota tot cu Gabriela Firea.

O avea Nicușor Dan bubele lui și nu pot să uit că în pragul alegerilor trecute s-a dat cu PNL-ul în ultimul moment, dar tot cred că e cea mai bună alegere la momentul actual pentru postul de primar.

Nu știu care era frecvența cu care primarul Bucureștiului posta conținut pe Facebook înainte, dar am început de curând să-l urmăresc și are câte o postare informativă aproape zilnic. Așa se câștigă capital electoral, din timp. Trebuie să le arăți oamenilor că muncești pentru ei.

Se vede că e ocupat în fiecare zi cu tot felul de probleme și din poze chiar pare destul de obosit. Acestea îl umanizează și îl apropie cumva de cetățeni, care pot observa că omul pe care l-au ales nu stă degeaba.

Ideea e că un singur mandat nu e suficient ca să se finalizeze proiecte de anvergură într-un oraș ca Bucureștiul. Chiar cred că e nevoie de minim două mandate și de continuitate pentru lucrări precum refacerea rețelei de termoficare unde chiar se vede că se muncește în multe zone ale orașului.

Faptul că primarul comunică zilnic despre problemele capitalei nu poate decât să fie de bun augur, în semn că dorește să arate lumii că se face ceva.

Acum nu știu cine se ocupă de siteul nicusordan.ro care e trecut la descrierea de pe Facebook, dar acesta redirecționează către domeniul noulbucurești.ro care pare a fi de vânzare, deci nu oferă nicio informație.

Sursă imagine: facebook.com

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.