Ce ați făcut în cele 4 luni din 2023?

unrecognizable man showing thumb up on city street

Anul acesta am zis să țin o mică evidență a lucrurilor pe care le fac în fiecare lună astfel încât să-mi amintesc mult mai ușor anumite chestii.

Toată această rememorare o țin sub forma unei retrospective lunare pe blog și notez ce mi s-a părut mie interesant în luna precedentă.

În mare parte sunt chestii mărunte sau banale care contează doar pentru mine, dar poate din aceste articole reușesc să se inspire și alți oameni. Acesta e motivul pentru care le țin publice. Voi lăsa lista pentru fiecare lună la finalul acestui articol.

Dar destul despre mine. Sunt curios ce ați făcut voi în cele 4 luni care au trecut până acum din 2023 și puteți să scrieți în comentarii. Ce lucruri v-au marcat sau de ce reușită sunteți mândri?

În ce locuri faine ați fost și doriți să spuneți și altora despre ele? Ați reușit să vă depășiți numărul de cărți pe care v-ați propus să le citiți anul acesta? Cum s-a schimbat viața voastră în primul trimestru din 2023? V-ați schimbat jobul sau ați început să mergeți din nou la birou? Ați reușit să slăbiți sau ați început un nou sport?

Viața și lucrurile frumoase care ni se întâmplă nu trebuie să rămână doar pe Instagram sau Facebook. Uneori o explicație scurtă de numai câteva cuvinte chiar poate să inspire și alți oameni.

Știu că vine vara și multe dintre planuri se vor întâmpla în viitor, dar sigur trebuie să fie ceva notabil ce ați făcut și până acum.

Aici sunt cele 4 articole cu retrospectiva lunară de până acum: ianuarie, februarie, martie, aprilie.

Photo by William Fortunato on Pexels.com

2 Comments

  1. Jobul de onliner presupune antrenamentul de a scrie zilnic. Am inceput sa pun 2-3 articole pe zi, chair daca unele sunt junk. In plus, am amenajat ceva si pentru video, dar mai dureaza pana prindem “aripi”.

    • E destul de greu să storci idei bune una după alta. Am încercat și eu cu câte un articol pe zi și mi-a mers o vreme, dar apoi am cam pierdut ritmul.

Continuă discuția mai jos:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.